Gordijnen – Kies voor raamdecoratie op maat

23/05/2022 by Geen reacties

Het is voor veel mensen een must: de aanschaf van verduisterende gordijnen (Curtains) . En dat is niet voor niets, want verduisterende gordijnen bieden enorm veel voordeel. En in je zoektocht naar gordijnen die niet alleen verduisterend werken, maar ook mooi zijn en lang meegaan, heb je bij Nikkel-Art genoeg mogelijkheden. Zo ben jij in staat om een keuze te maken die perfect bij je past en waar je jarenlang plezier van hebt. Wil jij weten wat de voordelen zijn van verduisterende gordijnen en welke mogelijkheden jij online hebt? Dat ontdek je hier!

Ontdek alle voordelen van verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen hebben verschillende voordelen. Zoals de naam doet vermoeden werken de gordijnen verduisterend en zorgen ze er dan ook voor dat een ruimte volledig donker wordt. Dit kan ideaal zijn in zowel de slaapkamer (Curtains Bedroom), (Curtains Kitchen) als de woonkamer (Curtains Living room). Je hebt dan geen last van licht en kunt heerlijk slapen. In de woonkamer zorgen verduisterende gordijnen ervoor dat je volop kunt genieten van een goede film, zonder dat er licht van buitenaf komt. Verder zijn verduisterende gordijnen ook energiezuinig. De stof is extra dik waardoor ze de ruimte in de zomer koel houden en in de winter warm.

Lees ook:  Plaatsen om kant-en-klare gordijnen te kopen

Welke mogelijkheden zijn er bij Nikkel-Art?

Bij Nikkel-Art heb je de keuze uit verschillende soorten gordijnen. Je hebt niet alleen de keuze uit lichtdoorlatende gordijnen, maar ook uit verduisterende gordijnen. In dit geval krijg je de gordijnen in de gewenste print maar met een extra dikke stof, zodat je verzekerd bent van een verduisterend effect. Het voordeel van de gordijnen van Nikkel-Art is dat je kunt kiezen uit miljoenen prints (Curtains Collecties) voor je gordijnen. De print wordt in zeer hoge kwaliteit gedrukt zodat je optimaal kunt genieten van levendige details. Ook wordt je gordijn goed beschermd tegen verkleuring, zodat je jaren kunt genieten van jouw unieke verduisterende gordijnen.

Bestel je verduisterende gordijnen online

Het is erg gemakkelijk om vandaag nog je verduisterende gordijnen te bestellen. Zo kies je uit een van de vele prints voor op de gordijnen en selecteer je vervolgens de stof van je gordijnen (Made to Measure Curtains) . Wanneer je kiest voor een verduisterende stof ben je ervan verzekerd dat je een volledige donkere kamer kunt creëren. Vervolgens plaats je jouw bestelling. Bij Nikkel-Art profiteer je altijd van de volgende voordelen:
– Snelle levertijd: de levertijd van verduisterende gordijnen ligt tussen de 7 en 10 werkdagen, waardoor je nooit lang hoeft te wachten.
– Maatwerk: je hebt de keuze uit miljoenen afbeeldingen die je kunt laten printen op jouw verduisterende gordijnen, zodat jij een uniek en op maat gemaakte set gordijnen in huis hebt hangen.
– Ecologisch en duurzaam: het aanbod van Nikkel-Art bestaat alleen uit hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die jarenlang mooi blijven.

Lees ook:  Slimme raambekleding voor een betere isolatie

Kies voor raamdecoratie op maat

Altijd belangrijk: bestel jouw verduisterende gordijnen op maat. Op deze manier weet je zeker dat je kiest voor topkwaliteit en dat je kunt genieten van alle voordelen van deze mooie en kwalitatieve gordijnen. Plaats je bestelling eenvoudig en snel bij Nikkel-Art en geniet snel van jouw nieuwe verduisterende gordijnen!

Ontdek ook Top 6 curtain trends of 2022